Стандартні контейнери - оптимальна упаковка для:

  • приготування кондитерських та хлібобулочних виробів;
  • гастрономії (приготування та реалізація готових охолоджених страв і напівфабрикатів; для продуктів, що піддаються попередньому, у тому числі "шоковому", заморожуванню);
  • кулінарії (для реалізації готової продукції, а також продукції, що потребує додаткової кулінарної обробки в домашніх умовах);
  • системи "fast food" (в якості упаковки для продуктів "на винос").

Вироби з фольги товщиною від 130 мікрон, оптимально відповідають  вимогам, щодо контейнерів для вакуумного пакування з модифікованою атмосферою, міцність яких досягається завдяки згладженим вигинам контейнера, наявності у нього жорсткої кромки і ребер жорсткості. Вищевказані характеристики роблять використання гладкостінних контейнерів максимально безпечними з точки зору �гігієни рітейлу � і ультра комфортними з позиції використання контейнера в якості універсальної ємності для упаковки, зберігання, транспортування, реалізації, приготування , розігрівання їжі і сервіровки столу.

Гладкостінні контейнери можуть бути герметично запаяні фольгою з сюрліном , закриті РЕ-плівкою, плоскою пластиковою кришкою, або кришкою у формі купола.

Ламістер (відомий за кордоном як стералкон) – напівжорстка упаковка з комбінованого матеріалу: алюмінієвої фольги та поліпропіленової плівки, що має низку унікальних, незамінних для використання в харчовій промисловості властивостей, таких як, висока хімічна стійкість та стійкість до стерилізації. Треба додати, що ламістер добре піддається штампуванню і зварюванню.

Попит на ламістери в Україні зростає з кожним днем і це не дивно, бо за своїми якісними характеристиками даний різновид пакувального матеріалу впевнено перемагає всіх існуючих конкурентів, і на сьогодні є оптимальним рішенням для довгострокового зберігання продуктів харчування (консервації).

Комплекти одноразових контейнерів для їжі з харчової алюмінієвої фольги - це одночасно і упаковка для продуктів, і одноразовий посуд для приготування, транспортування, розігріву, заморозки та зберігання продуктів.

Збільшення інтересу споживачів до натуральної продукції та здоровому харчуванню одночасно викликає інтерес до використання нової безпечної упаковки для такої продукції. Тому упаковка повинна бути з натуральної сировини, бути зручною і екологічно чистою. Одноразові контейнери з харчової алюмінієвої фольги компанії "СтудіоПак Україна Лімітед" повністю відповідають сучасним вимогам до упаковки продуктів харчування.